Vernieuwde foodhuggers set van 5 stuks te koop bij Babongo

Hoei, wat is het lang geleden dat we hier iets nieuws postten. De shop is zo druk momenteel en er gebeurt zoveel leuks (binnenkort meer daarover) dat schrijven erbij in schiet.

Je kent vast de Foodhuggers uit onze shop inmiddels wel, die siliconen handigerds die je fruit, groente en kommen een stevige knuffel geven en zo alles langer vers houden.
Er is nieuws van FoodHuggers en dat delen we graag met je. De set van FoodHuggers van vier is een setje van vijf geworden! Die vijfde is de kleinste en past goed op een aangesneden komkommer, kleine ui of tomaat en dunne courgettes of een banaan. Een handige aanvulling! En het mooie is, de prijs is ongewijzigd gebleven en ze passen nu door de brievenbus, dus de verzendkosten zijn lager.
Helaas zaten de foodhuggers tot dusver in een lelijke plastic blister verpakt. Een no go wat ons betreft. We hebben FoodHuggers daar een bericht over gestuurd en zij waren met ons eens dat een plastic verpakking niet goed past bij deze tijd. En inmiddels zijn de foodhuggers nu in karton verpakt. Geen plastic verpakking meer dus. Hoera!

De avocado huggers worden binnenkort ook in karton verpakt. Voor de Bowl huggers gold dit al.

Reacties

  1. Wat een ontzettend handige dingetjes! Gedaan met het verspillen van zilverpapier en vershoudfolie.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten