18 december 2015

Last minute kerstcadeau gift guide: INTERIOR design junkie

Hohohoooo, wat kan het lastig zijn om de juiste kerstcadeautjes voor de juiste persoon te vinden. Maar no worries, we helpen je op weg met onze groene gift guide.

Voor de INTERIOR design junkie in je leven:
 bastisrike biokatoenen deken zwart wit groot
Die wordt beslist wild van deze prachtige, zachte biokatoenen deken met gaaf zwart/wit dessin. Need we say more?

Keramiek beker Ode van Jurianne Matter in nachtblauw. What's not to love? Ook in andere kleuren verkrijgbaar. 


Boomtop, vaas en gieter ineen. Van Ping&Moos. Prachtig in haar eenvoud.Een heerlijk geurend huis, daar wordt iedereen blij van. En jouw INTERIOR design junkie zeker. Dat lukt met deze lekkere geurkaars van soja beslist en kijk eens wat een mooie verpakking.

Nog niet overtuigd? Bezoek onze groene cadeaugids in de shop, daar vind je nog meer cadeautips.

Last minute kerstcadeau gift guide: OUTDOOR liefhebber

Pfoei, wat kan het lastig zijn, het juiste kerstcadeautje voor de juiste persoon vinden. No worries, hoor, we helpen je op weg met enkele ideetjes.

De OUTDOOR liefhebber in je leven:

Die wandelt bij weer en wind, die fietst altijd naar het werk. Maar kan best een regenhoedje gebruiken. Van bioplastic, wel te verstaan. Hij/zij zal je hartelijk bedanken als dit onder de kerstboom wordt gevonden.Het liefst blijft jouw outdoor liefhebber de hele dag buiten, ook om te koken en eten. Een boek over eetbare planten komt daarom goed van pas. Het bevat ook recepten. Er is ook Wildplukken deel 1, over wilde vruchten en zaden.Een mooie, olijfgroene thermosfles. Duurzaam gemaakt, van RVS. 750 ml water, thee, koffie of sap past erin. Jouw outdoorsy dierbare zal geen dorst hebben tijdens zijn/haar wilde avonturen. Ook in diverse andere kleuren en formaten verkrijgbaar uiteraard.

Meer inspiratie nodig? Bekijk onze groene cadeaugids, daar vind je al onze cadeautips.

Last minute kerstcadeas gift guide: FOODIE

Pfoei, wat kan het lastig zijn, het juiste kerstcadeautje voor de juiste persoon vinden. No worries, hoor, we helpen je op weg met enkele ideetjes.

De FOODIE in je leven:
Die zal deze foodhuggers absoluut het einde vinden. Handig voor het vers houden van die halve ui, tomaat, courgette, aubergine, citroen en ga zo nog maar even door.


De foodie met goede voornemens zul je hier zeker blij mee kunnen maken. Dit bak/kookboek Goed Zoet! staat bomvol recepten waarin minder suiker wordt gebruikt, maar die toch zoet en lekker zijn.

Foodies die graag onderweg of buiten eten zullen zeker het nut inzien van deze thermos foodjar.

Ben je er nog steeds niet uit? Still no worries, we hebben alle groene cadeaus bij elkaar verzameld in de webshop, op prijs gesorteerd, handig!

17 december 2015

BowlHuggers koop je bij Babongo

 Bowl Huggers

Hoera, daar zijn ze dan! Vers van de pers, Bowl Huggers. Na de Food Huggers en de Avocado Huggers is het nu tijd voor Bowl Huggers!

Bowl Huggers bieden de ideale oplossing voor het bewaren van leftovers. Ze sluiten je kom goed af waardoor restjes eten langer vers blijven. Je hebt geen aluminium of plastic folie meer nodig (minder afval) en je gooit minder voedsel weg. Goed voor je portemonnee!

 bowl huggers

BowlHuggers zijn geschikt voor de vaatwasser en voor de diepvries. Restjes in de diepvries bewaren is met Bowl Huggers dus ook een koud kunstje ;)
De Bowl Huggers komen vooralsnog in twee formaten, small en medium. 
Small past op kommen van 12 tot 14 cm. Medium past op kommen van 14 tot 17 cm. 
Er zijn drie verschillende sets verkrijgbaar:
-Bowl Huggers 1 x small, 1 x medium, keuze uit twee kleurstellingen
-Bowl Huggers 2 x small
-Bowl Huggers 2 x medium

 bowl huggers

Bowl Huggers maken het stapelen van kommen en schalen mogelijk waardoor ze minder ruimte in je koelkast innemen.
 bowl huggers stapelen kommen

Ze zijn gemaakt van materiaal dat 100% voedselveilig is en vrij is van bpa en weekmakers. Gecertificeerd door LFGB, de strengste voedselveiligheidsstandaard ter wereld. Een prettig idee!


Shop je Bowl Huggers en Food Huggers hier