22 juni 2014

Gusto van Ekobo

Weet je nog dat we schreven over de Biobu bambino range van Ekobo? Er is goed nieuws! Ekobo heeft een nieuwe collectie bamboe servies uitgebracht, Gusto. Het is een meer 'volwassen' collectie, in prachtige kleuren en vormen. Al vind ik persoonlijk de bambino range ook erg zeer geschikt voor dagelijks gebruik door volwassenen. 


Petite assiette GustoMaar goed, Gusto dus. Gusto is van hetzelfde materiaal gemaakt als de bambino collectie, geperste bamboevezel. Het is sterk en duurzaam en biologisch afbreekbaar aan het einde van de levensduur. Het Gusto servies is stapelbaar en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dat maakt het zeer geschikt voor kampeerders en voor picknicks en eten in de tuin of op het strand.
Wij hebben tijdens onze vakantie in mei het Biobu bambino servies meegenomen en gebruikt onderweg en dat is zeer goed bevallen. Het kan echt tegen een stootje en dat is erg handig. Je hoeft niet bang te zijn dat het snel breekt. Bovendien is het lichter dan ik had gedacht en je kunt het gemakkelijk meenemen in je tas of rugzak. Dit alles geldt ook voor Gusto.


Grand saladier Gusto
Wat erg fijn is aan het Gusto servies is dat het zo leuk te mixen en matchen valt. Houd je van kleur dan kies je voor lagoon (blauw), voor lemon (geel) en persimmon (oranje). Ben je meer een liefhebber van neutraler grijs, zwart en wit, dan zit je met Gusto ook goed. Uiteraard combineert alles goed met elkaar, dus een mix van neutraal en kleur is ook prachtig.
Grand bol Gusto


12 juni 2014

Wenskaarten met zaadjesWenskaart met bloemenzaadjes Een bloemetje voor... - Hikje


Goed nieuws wat ons betreft: de wenskaarten-met-zaadjescollectie is uitgebreid: met deze prachtige kaarten met de tekst 'Een bloemetje voor'            opa, oma, papa, mama, meester, juf of jou. Het papier bevat een veldbloemenzaadjesmix (leeuwenbek, sneeuwkleed, ageratum, zomer azalea, scheefbloem, middagbloem, petunia, klaproos en matrecaria (knoopjescamillie).

Dit is een leuke manier om een bloemetje te versturen! Lekker zelf houden kan ook.
De bloemetjes groeien mooi in de tuin, maar ook in een pot of bak, binnen en buiten. Op de achterkant vind je een duidelijke gebruiksaanwijzing.Wenskaart met zaadjes veldsla van Hikje
De wenskaarten zijn ontworpen door Hikje en van haar hand zijn ook deze vrolijk gekleurde wenskaarten met veldslazaadjes en veldbloemenzaadjes zonder tekst. Wenskaart met zaadjes veldbloemen van Hikje
En ook de populaire tuinconfetti is een origineel cadeau-idee van HikjeTuincoffetti met zaadjes voor bloemen
1 juni 2014

Vaderdag

Zondag 15 juni is het vaderdag. We hebben een paar cadeautips voor je verzameld voor de liefste, de knapste, de stoerste, de sportiefste, de creatiefste, de fijnst stoeiende papa, vader, paps, opa, schoonpapa.


v.l.n.r. 

Esme Winter notitieboekje met ruitjespapier, ook verkrijgbaar in rood
Adonde ICO geometrisch kartonnen mandje, ook verkrijgbaar in oranje
Badmuts toilettas van natuurlijk rubber, ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren

Ovenhandschoen gemaakt van henneptextiel, Saana ja Olli, ook in lichtblauw
Lunchbox van bioplastic, Ajaa!, band ook verkrijgbaar in andere kleuren
Arteria boekensteun voor aan de muur antraciet, ook in wit, zwart, geel en roze

Kijk voor meer vaderdagcadeau-idee├źn hier.