Milestone Cards nieuw bij Babongo

Wij zijn nog niet zo lang ouders, een half jaar om precies te zijn, van een prachtige zoon, en we verwonderen ons iedere dag over onze kleine man en hoe snel hij zich ontwikkelt. We zijn daarom enorm blij met de Milestone Babycards die we hebben gekregen en waarmee we van iedere mijlpaal een feestje maken.
Zijn eerste lachje, zijn eerste hapje, de dag waarop het hem lukte zich helemaal om te rollen op zijn buik, na eindeloos en vol doorzettingsvermogen oefenen! *trots*


Helaas waren de Milestone Pregnancycards nog niet op de markt toen ik zwanger was, maar we kunnen ons er in ieder geval enorm op verheugen om de Minicards van Milestone te gaan gebruiken. Hiermee gaan we hopelijk een aantal leuke en bijzondere momenten vastleggen; grappige, unieke uitspraken, vertederende eerste woordjes. 

We kunnen niet wachten, al kunnen we in dit eerste levensjaar van Finn nog voldoende mijlpalen vieren en vastleggen. We genieten met volle teugen van ons lieve ventje.


De Milestone Babycards, Pregnancycards en Minicards zijn gemaakt van FSC karton en gedrukt met inkt op plantaardige basis. Je maakt hiermee aanstaande en kersverse ouders erg blij! En ook voor ouders met peuters en kleuters is dit een erg leuk geschenk. Uit ervaring weet ik dat de foto's die gemaakt worden met de Milestonekaartjes door opa's en oma's enorm op prijs worden gesteld.
Reacties