26 april 2013

Getransformeerde badmuts

Wie kent 'm niet? De klassieke rubberen badmuts. Onmiddellijk ruik ik de geur van chloor en denk ik aan mijn eerste zwemlessen. Inmiddels is de badmuts niet meer zo populair, behalve wellicht bij bejaarde dames en wedstrijdzwemmers, maar daar komt nu verandering in. Voorzien van een rits is de badmuts getransformeerd in een handige, wasbare toilettas, make-uptas of etui-voor-van-alles. En omdat het formaat is gehandhaafd (25x25x12cm) kan er behoorlijk wat in: denk aan borstel, gezichtscreme, douchegel, maar ook smartphone, notitieboekje, lipgloss.

Handig voor strand, camping, weekendje weg, maar niet alleen erg praktisch, ook mooi en grappig. En in diverse fijne kleuren verkrijgbaar. De badmuts-toilettas is gemaakt van natuurlijk rubber (geen plastic, geen aardolie). Natuurlijk rubber is biologisch afbreekbaar aan het einde van de levensduur. 

25 april 2013

Waardekaart cadeau

Ken je Waardekaart? Waardekaart heette voorheen Duurzame Waardekaart en heeft als doel duurzame aankopen te stimuleren. De Waardekaart is een voordeelpas waarmee je bij aangesloten bedrijven en organisaties korting of voordeel krijgt. Babongo is ook aangesloten bij Waardekaart en daar zijn we best trots op.   

            
Bij een aankoop in onze shop vanaf € 12,50 ontvang je nu een Waardekaart cadeau (zolang de voorraad strekt).
Normaal gesproken koop je de Waardekaart voor een eenmalig bedrag van € 10,-.