Je huis in kerstsfeer

De sint is al lang en breed terug naar Spanje en kerst is aanstaande. Een heerlijke tijd met gezelligheid, lekker eten en cadeautjes. En natuurlijk een sfeervol huis. Nog niet in kerststemming? Misschien helpen deze foto's en ideetjes je op weg.


Circles van Jurianne Matter. Kleurrijke papieren ornamenten die je in een handomdraai vouwt en daarna in je kerstboom of aan een tak hangt, of gebruikt voor het versieren van een extra feestelijk cadeautje.


XL Angels van Jurianne Matter. Met haar flinke formaat en haar pop-up jurk – je kunt de besjes op haar jurk openen – is ze een markante verschijning. Ze staat graag te stralen als tafeldecoratie, maar glimlacht je ook het hele jaar door bemoedigend toe vanaf het dressoir of de vensterbank. De XL-engel is een opvallend, uniek en betaalbaar cadeautje!


Deze kerststerren in verschillende vormen zijn gemaakt van berkenhout. Ze doen me denken aan papierknipkunst en mandala´s. Superleuk als kerstboomversiering, aan een tak, in een winterboeket of krans en als (raam)decoratie. 
Ze blijven zo onwijs leuk, deze Sing engelen van Jurianne. Prachtig om neer te zetten, als kaart op te sturen en in de kerstboom of aan een tak. 


Zoek je de decoratie meer in de sfeer van verlichting, denk dan eens aan sojakaarsen. Deze scheiden, zo goed als, geen roet af en branden veel langer dan paraffine kaarsen. Gecombineerd met de kandelaars en kaarshouders tevens een mooi, duurzaam cadeau.


We wensen je een mooie decembermaand en veel plezier!Reacties