Twist a Twill dekens van biodynamische merinowol

Wat is het lang geleden dat ik hier voor het laatst schreef! Pfoei! Het was een heerlijke zomer, maar we zaten niet stil, hoor. We hebben inmiddels leuke producten aan het assortiment toegevoegd, waaronder deze pareltjes. Prachtige, zachte en comfortabel warme dekens van biologisch dynamische merinowol. Zo'n heerlijke deken zou in geen enkel huis mogen ontbreken. Fijn om tijdens lange herfst- en winteravonden onder weg te kruipen op de bank, met een boek en een kopje thee of warme choco. Maar ook heerlijk tijdens frissere zomeravonden, op het strand en op de camping.

Ze gaan jaren mee, wollen dekens. Deze Twist a Twill zijn gemaakt van biodynamische merinowol. 
De schapen worden onder biodynamische omstandigheden gehouden (er is meer oog voor dierenwelzijn en milieu). Daarnaast is de wol die voor deze dekens is gebruikt milieuvriendelijker dan reguliere wol. De gebruikte zeep en spinolien zijn biologisch afbreekbaar. De wol wordt niet extreem gewassen en er worden geen motwerende chemicaliën (zeer schadelijk voor milieu) gebruikt. De gebruikte verven bevatten geen zware metalen. De textiel wordt geweven en vervolgens verwerkt in koud water zonder zeep. Gemaakt in Denemarken. Wol kan gerecycled worden na gebruik. 
Afmeting: 130 x 190 cm. De dekens kunnen, indien nodig, met de handwas worden gewassen (30 graden) of in het wolwasprogramma in de machine.Reacties