29 september 2012

Oh Marie!

For the love of treasure hunting is de prachtige subtitel van een geweldig leuk nieuw online magazine genaamd Oh Marie! dat onlangs het daglicht zag.


Vorige week zaterdag werd het eerste nummer Paradijsvogels gelanceerd door Marlous. En ik was uitgenodigd om erbij te zijn! Hoera, wat een feest! Ik verheugde me er enorm op Marlous weer te zien en de lancering van Oh Marie! bij te wonen. Helaas gooide een nasty griep genadeloos roet in het eten. Dit lieve vintage bloesje dat ik vond in Gent op de terugreis van onze vakantie in Frankrijk in september zou haar glorieuze debuut meemaken. Ze paste zo goed in het thema. Helaas. 

De launch was inderdaad een geweldig feest met toffe mensen te oordelen naar de foto's. Piñatas, mensen, need I say more?
 
De cover van Oh Marie! magazine.
Marlous tijdens de l(a)unch.

Download het eerste 0-nummer van Oh Marie!
hier. Het is een aanrader: bijdragen van o.a. Zilverblauw en Yvestown, stylingtips en -ideeën, een weggeefactie en analoge fotografie.  

27 september 2012

Donderdag deal 27 september 2012

De donderdag deals. De komende weken iedere donderdag een deal, een fijne aanbieding. Alleen geldig op die betreffende donderdag.

O la la, wat hebben we vandaag een mooie deal! Deze prachtige biologisch afbreekbare schoolbord muurstickers van CocoBoheme. Mooi op een kinderkamer of in de keuken, de hal, op kantoor of in een atelier. Je kunt er met krijt(stift) op schrijven of tekenen en dit kan met een vochtig doekje verwijderd worden. Wat is de deal? Alleen vandaag, donderdag 27 september 2012, van € 19,95 voor € 14,95 per stuk. Zolang de voorraad strekt. 26 september 2012

sneak peek donderdag deal 27 september 2012

Morgen is het weer zover, morgen weer een donderdag deal. Een fijne aanbieding, alleen geldig op betreffende donderdag. Vandaag een sneak peek van de deal van morgen. Tot morgen!


20 september 2012

donderdag deal 20 september 2012

We schreven er gisteren al over: de donderdag deals. De komende weken iedere donderdag een deal, een fijne aanbieding, alleen geldig op betreffende donderdag.

En we beginnen vandaag met dit mooi vormgegeven en bijzonder praktische kartonnen mandje genaamd ICO van Adonde!Wat is de deal? Alleen vandaag, 20 september 2012, € 10,95 in plaats van € 13,95

Zolang de voorraad strekt! Wees erbij mensen, want morgen is deze deal voorbij. 


19 september 2012

donderdag deals

Donderdag deals. Vanaf morgen hebben we de komende weken iedere donderdag een deal, een fijne aanbieding. Alleen geldig op die betreffende donderdag. We starten morgen. En omdat je natuurlijk vreselijk nieuwsgierig bent, dat begrijpen we heel goed, hierbij alvast een sneak peek. 


1 september 2012

Break!We nemen een break, een adempauze, na een hectisch jaar weer opladen. We zijn gauw terug. En intussen blijft de shop geopend. Je kunt gewoon bestellen. Je bestelling wordt verzonden op 17 september. Als dank voor je geduld ontvang je 10% korting als je code september invult bij het bestellen. Tot gauw!