InnaboxGeinig nieuw initiatief, Innabox. Wat is (een) Innabox? 

Een innabox is een verrassingspakket dat is samengesteld door een Bekende Nederlander, waarvan 70% van de opbrengst naar een goed doel gaat, gekozen door de Bekende Nederlander zelf. Innabox kiest, naar eigen zeggen, alleen de meest creatieve, grappigste en interessantste mensen uit. Zodat je een ontzettend leuk een verrassend pakket thuis krijgt. Dit pakket is gelimiteerd te koop. Elke drie maanden wordt een nieuwe Bekende Nederlander gekozen en wordt aan een nieuw goed doel gedoneerd.

De eerste innabox is gevuld door zangeres en kunstenares Janne Schra, bekend van Room Eleven en Schradinova. Binnenkort brengt zij een nieuw album uit en in september begint haar theatertour 'De nieuwe... Janne Schra'.
Janne heeft als goede doel Stichting de Vrolijkheid gekozen, 'een landelijk netwerk van kunstenaars, theatermakers en musici die creatieve workshops voor kinderen en jongeren in asielzoekerscentra organiseren, zodat zij de ruimte krijgen zich vrij te uiten, te spelen én hun talenten te ontdekken'. Tr
ès sympa!

Overigens is Innabox een initiatief van vijf UvA studenten die hiermee de ondernemerschapsprijs van het Amsterdam Center for Entrepeneurship wonnen!


Reacties