18 december 2011

Lampekapjes van Yorke design

foto en stylingproductie Stylecookie

Als je goed kijkt, zie je links achter deze mooie vrouw de fraai vormgegeven 
lampekapjes van Yorke Design hangen. De 'Hanging flower lightshades' zoals ontwerper Richard Yorke ze noemt, zijn gemaakt van gerecycled polypropyleen. De 'bloemblaadjes' vallen prachtig om de fitting van een pendel en geven een verrassend sfeervol licht. 
Een mooie, eco-vriendelijke manier om een kale spaarlamp om te toveren tot een bijzondere lamp.

15 december 2011

Nog 10 dagen tot kerst

Nog 10 dagen tot kerst. Ongelofelijk maar waar. Zijn jullie al in de kerststemming?
Wij wel: op Facebook geven we een verrassingscadeautjespakket weg t.w.v. 25 euro. Kijk gauw hoe je mee kunt doen!Intussen vliegen de prachtige Sing engelen de deur uit. Als je ze nu bestelt ontvang je een kleine verrassing bij je bestelling (zolang de voorraad strekt).
mosaicsingengelennieuwsbrief.jpg

In de nieuwste VT Wonen staat Old News tijdschriftenhouder van Creatables. Gemaakt van restmateriaal van de productie van binnentennisbanen (vilt). Hoera! Verkrijgbaar bij Babongo in rood en grijs! 

De groene variant is in bestelling en verwachten we
volgende week!
Image of OLD NEWS


De prachtig gekleurde kaarsen van Knoop zijn bijna uitverkocht. Dus mocht je je oog er op hebben laten vallen, wees er snel bij. Ze komen voorlopig niet weer binnen. 
mosaicknoopproductkaarsen.jpg


1 december 2011

Doe-het-zelf feestdagen

Hoe ontspannend kan het zijn om alleen, met een vriendin of met je kindje te knutselen. Met een kopje thee, koekjes, pepernoten of kerstkransjes gezellig aan de keukentafel.

 Maak het zelf - Instant Comfort Pocket boxes van Kim Welling

DIY instant comfort pocket box van Kim Welling.


 DIY wenskaart om zelf te maken Uil
Uiltje wenskaart. Om uit te knippen en in elkaar te zetten. Sfeervolle lantarentjes om zelf in elkaar te zetten, van Jurianne Matter

Minimega decoratief of cadeaupapier. Met prachtige kleuren en dessins. Ideaal om een cadeautje mee in te pakken of om iets creatief mee te doen, zoals origami.


¿Adónde? stationery boxes set van 7 lichtblauw
¿Adónde? stationery boxes set van 7