30 november 2011

Nieuw in de shop van Jurianne Matter

We zijn groot fan van de producten van Jurianne Matter. Daarom zijn we erg blij dat we ons assortiment hebben uitgebreid met Sing en Blom. En wat een prachtige foto's ontvangen we altijd van Jurianne bij de producten!27 november 2011

Cadeautips van de Sint


Bijna is het zover, de verjaardag van Sint. Heb je nog niet alles gekocht en ben je nog op zoek? De Sint heeft ons ingefluisterd wat zijn favorieten zijn.

Voor de boekenwurm:
bladwijzer / paperclip uiltje Uggly

Boekenlegger / bladwijzer
Uggly. Prachtig vormgegeven lief uiltje om te onthouden op welke pagina je bent gebleven, ook als paperclip te gebruiken. Voor wie van georganiseerd en opgeruimd houdt:

 Old News Södertälje grijs , lectuurmand van Creatables    Old News Roland Garros, lectuurbak Creatables
Lectuurbak / lectuurmand Old News, geeft je oud papier, tijdschriften of boeken een stylish onderkomen. 


Voor de eco fashionista:
Oorbellen en ringen gemaakt van skateboards 


Voor licht in donkere dagen:

¿Adónde? Matchbox verlichting.

Knoopproduct dinerkaarsen assorti felle kleuren
Dinerkaarsen set van 9, assorti felle kleuren of pastel kleuren


Lantarentjes Shine  en pop-up kaartjes Little Tree van Jurianne Matter


Om het mooi te verpakken:

Cadeaupapier met mooie kleuren en vormen 17 november 2011

Scratch Map

Hoe gaaf! Als je van reizen houdt, zoals ik, dan is dit erg leuk! De Scratch Map
Scratch Map - Kraskaart: je persoonlijke wereldkaart!| NU € 16,95  | Luckies 
Je kunt op de kaart de landen wegkrassen die je hebt bezocht! Zo ontstaat een unieke, persoonlijke kaart met daarop de landen waar je geweest bent. 


Leuk om cadeau te geven aan een wereldreiziger. Ook verkrijgbaar in een kleinere Travel Edition. Via reisboekwinkel De Zwerver16 november 2011

Nieuw: Creatables
Creatables is een creatief netwerk van ontwerpers en ingenieurs die samenwerken om de hoeveelheid afval die in de Zweedse industrie wordt geproduceerd te verminderen. Zij doen dit door het ontwikkelen van consumentenproducten die kunnen worden gemaakt van dit afval. Zo worden voor de Zweedse industrie nieuwe mogelijkheden gecreeerd om hun materiaal te vertalen naar een product. De producten worden zoveel mogelijk geproduceerd op het terrein van de fabriek waar de restmaterialen worden geproduceerd om extra vervoer te voorkomen. 
Het resultaat van dit alles mag er zijn: prachtig vormgegeven, originele producten waar je erg blij van wordt!
  Old News Södertälje grijs , lectuurmand van Creatables    Old News Roland Garros, lectuurbak Creatables
Old News geeft je oud papier, boeken of tijdschriften een stylish onderkomen. Gemaakt van restmateriaal (vilt) van de productie van indoor tennisbanen. Eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde drukknopen. Verkrijgbaar in Roland Garros rood en Södertälje grijs.  The Backloader is een ijzersterke muurhaak gelasercut van gerecycled staal (restmateriaal) in de vorm van een vorkheftruck. Ideaal voor het ophangen van schooltassen en andere zaken. Leuk voor kinderen en kinderkamers. Verkrijgbaar in wit, rood, geel en groen.


Uggly bladwijzer / paperclip uiltje

Uggly is een bookmark in de vorm van een bijzonder uiltje. Uggly is gemaakt in Zweden van restmaterialen van andere producten en kan ook als paperclip worden gebruikt. Ze is ontworpen door Anneli Selvefors en gemaakt door Creatables11 november 2011

8 november 2011

Eco webshop van het jaar verkiezing: Babongo is genomineerd!Ecogoodies organiseert dit jaar voor het eerst de eco webshop van het jaar verkiezing. En Babongo is genomineerd! Mede dankzij jullie steun. Waarvoor dank!
Vind je dat Babongo deze verkiezing moet winnen? Stem dan (nogmaals) hier op ons. 


webshop-award

3 november 2011

Inspiratie: Hama

Ik hou van vrolijke kleuren. En hier werd ik heel enthousiast en blij van. Mandjes van Hama strijkkralen. Jammer dat 't van plastic is, maar wel mooi. 


2 november 2011

Nieuw: Minimega wenskaarten en cadeau papier

We zijn erg blij met deze vrolijke kleurrijke aanvulling op ons assortiment. Sara Andersen van Minimega heeft deze mooie producten met zorg ontworpen. Het is gemaakt van 100% gerecycled papier en gedrukt met bio inkt op plantaardige basis. 


Het cadeau / decoratieve papier is ideaal voor het inpakken van cadeautjes, maar ook erg leuk om creatieve dingen mee te doen. 


De wenskaarten zijn ook erg vrolijk en kleur rijk en geschikt voor diverse gelegenheden.

Wenskaart Minimega met dessin OlifantenWenskaart Minimega met dessin Rhombus