21 september 2011

Lokale Schoonheid

A.s. zondag 25 september vindt de vijfde editie van het festival van de Lokale Schoonheid plaats in het mooie Hemmen in de Betuwe. Het festival inspireert je tot een duurzame levensstijl en laat zien dat duurzaam leuk, spannend, lekker en gezond is. Helemaal Babongo`s `kopje thee`. We zullen er daarom ook te vinden zijn met een kraam, samen met PiniPiru. Kom gezellig buurten, het belooft een leuke middag te worden met o.a. fair fashion, duurzaam design en natuurzuivere cosmetica.  
lokaleschoonheden.jpg

8 september 2011

Bijna herfst

De natuur bereidt zich voor op een nieuw jaargetijde. En wij ook. Het waait en regent hard op het dakraam. De tijd van `s avonds kaarsjes aansteken en lekker met een kopje thee op de bank komt dichterbij. Maar voor het zover is nemen wij nog even vrijaf. Van 9 tot en met 21 september zijn we er even niet. Wees gerust: de webshop blijft open en je kunt gewoon bestellen. 
Bestellingen die na 8 september 12.00 uur worden geplaatst, worden op 22 september verzonden. Om het leed van het wachten te verzachten bieden we je 10% korting in deze periode. Gebruik hiervoor de kortingscode HERFST. 

Shine lantaarntjes van Jurianne Matter
Knoop kaarsen in felle of pastel kleuren

7 september 2011

Etsy Open Leiden

Van woensdag 7 september tot en met zaterdag 1 oktober a.s. organiseert Etsy samen met Open de pop up shop Etsy Open in Leiden. Je kunt hier leuke mensen ontmoeten, workshops volgen en uiteraard het werk van de deelnemers bewonderen en aanschaffen.

Het geupcyclede werk van Nicole van Babongo is er ook te zien en te koop. Kom gerust neuzen en leuke cadeautjes scoren, het wordt ontzettend leuk en gezellig!
mosaicmobilesbabongohome.jpg

1 september 2011

Babongo in Noorderland

Noorderland, tijdschrift over het goede leven in Groningen, Friesland en Drenthe heeft over Babongo geschreven. Hieronder een foto van het artikel.