29 juli 2011

flinkeboskje

Dit weekend neem ik deel aan Flinke Fair in Hemelum, Friesland. De fair vindt plaats in de tuin van vakantieboerderij It Flinkeboskje. Vrienden wonen in Hemelum en zodoende werd Babongo uitgenodigd deel te nemen. Het belooft een gezellig weekend te worden met hopelijk mooi weer en goed gezelschap (het laatste komt wel in orde :-)).  Ben je in de buurt kom je me dan begroeten? Lijkt me gezellig.Blije gezichtjes

Voor elke dag een. Via 365 facesproject van Anja Brunt.

27 juli 2011

Anne Taintor, vintage revisited

Anne Taintor is in de jaren 80 begonnen met het maken van collages. Zij verzamelde vintage afbeeldingen en combineerde dit met subtiele, humoristische, speelse teksten: haar interpretatie van wat de (mannen en) vrouwen op deze afbeeldingen werkelijk dachten. Anne noemt haar bedrijf niet voor niets 'The original vintage humor company'. Hieruit ontstonden ook de kaarten en sticky notes zoals deze bij Babongo verkrijgbaar zijn. Leuk om cadeau te geven aan een vriendin of collega of voor jezelf. 
(de kaarten en sticky's zijn gemaakt van gerecycled papier en gedrukt met inkt op plantaardige basis!)

26 juli 2011

CocoBoheme!

Wie van dieren houdt zit met de producten van CocoBoheme wel goed. Cocoboheme is een Frans merk gevestigd in Parijs. De ontwerpers van CocoBoheme spelen graag met contrasten en tegenstellingen. De producten zijn speels en modern en de ontwerpen vaak gebaseerd op herinneringen uit de kindertijd. De meeste producten zijn bio afbreekbaar, gerecycled of recyclebaar. Hoera! Wij zijn in ieder geval enthousiast! En jij?

23 juli 2011

Shine en Little Tree binnen!

Vandaag zijn de Shine lantaarns en Little Tree pop-up wenskaarten van Jurianne Matter binnengekomen. Het zijn de nieuwste ontwerpen van Jurianne en ze zijn werkelijk prachtig! Van FSC papier en gedrukt met Vega-Fast inkt op plantaardige basis, verpakt in composteerbaar zakje. Hoera!
Ga hier naar de shop om Shine en Little Tree te bewonderen. 


21 juli 2011

Allihopa!


Babongo biedt via haar webshop een origineel assortiment aan prachtige producten voor een
inspirerende 'green lifestyle'. We hebben gespeurd naar originele woon- en modeaccessoires en papierwaren gemaakt met respect voor mens en natuur. Stiekem worden wij van Babongo zelf ook erg enthousiast en blij van deze producten. Neem nu deze vrolijke A5 schriftjes van Allihopa. Met vier verschillende ontwerpen: Apple a Day, Apples, Orchard en Tree

Allihopa schrift, appeltjes 100% gerecycledAllihopa schrift bomen, 100% gerecycled
Wist je trouwens dat Allihopa Zweeds is voor iedereen? Allihopa bestaat uit het duo Mrs Richardson (Lucy) en Mrs Flynn (Malin) en is gevestigd in Groot-Brittannie. Samen ontwerpen zij bijzondere papierwaren met een mix van hun achtergronden: excentriek Brits en Scandinavisch hip. Het resultaat is grappig en frivool.
Alle producten worden geprint in Groot-Brittannie en al het papier is gerecycled FSC.